Újabb Llano APU-s alaplap, ezúttal a Gigabyte A75M-UD2H tűnt fel

Hirdetés

A Gigabyte ezúttal egy microATX-es formátumú alaplappal jelentkezett, mely az AMD A szériájába tartozik, egészen pontosan már a Llano APU-kkal kompatibilis modellek sorát gazdagítja. Az FM1 foglalatos A75M-UD2H így kiváló lehet otthoni, szórakoztatás célú, vagy éppen akár irodai gép alapjának is, mivel ára is 100 dollár alatt várható.


(forrás: Ghz.gr) [+]

Az FM1 APU foglalat egyébként 4+1 fázisú VRM tápellátású, amihez négy DDR3 memóriasín kapcsolódik, amikbe legfeljebb 1866 MHz-es modulok pattinthatók, melyek kétcsatornás üzemmódban is használhatók. Négy bővítőhely található rajta: egy x16-os PCI Express 2.0, egy x16-os PCIe, ami x4-es sávszélességű elektromosan, valamint egy x1-es PCIe és persze az elmaradhatatlan PCI. Tárolók öt darab belső, 6 Gbps-os SATA portjára kapcsolhatók, amiket RAID tömbökben is összeköthetünk, továbbá van 6 Gbps-os powered-eSATA, FireWire és négy 3.0-s USB is.


(forrás: Ghz.gr) [+]

Jól mutatja az irodai felhasználásra felkészítést, hogy soros és párhuzamos porttal is ellátták. A HTPC alapként felhasználhatóság pedig abból látszik, hogy kimenetei közt találunk D-Sub, DVI, 1.4a-s HDMI és 1.2-es DisplayPort csatlakozókat, és Realtek ALC889A kodekes, 8+2 csatornás HD hangkimenetet is. A Gigabyte GA-A75-UD4H kisebb testvérének is tekinthető alaplap ára, és megjelenésének időpontja egyelőre nem derült ki.


(forrás: Ghz.gr) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés