Újabb külső, hordozható tárolók a láthatáron

Hirdetés

A Toshiba látványos külsővel megáldott hordozható tárolóinak negyedik verziója látott napvilágot a napokban. A 3.0-s USB-vel ellátott 2,5”-es tárolók fényes fekete borítással rendelkeznek a méretüknek megfelelő színű díszítéssel. A Stor.e Art sorozat fel van szerelve beépített rázkódásérzékelővel, és jár hozzájuk az NTI BackupNow EZ adatmentő szoftver is, amivel akár 256 bites kódolással is titkosíthatjuk a tárolt tartalmakat. A sorozat legkisebb tagja a piros 500 GB-os változat, ezt követi a zöld 640 GB-os, a kék 750 GB-os, a fehér 1 TB-os és az ezüst mintás 1,5 TB-os modell. A Stor.e Art 4 HDD-k ára még nem derült ki, érkezésük viszont ebben a negyedévben várható lesz.

Toshiba Stor.e Art 4 széria
Toshiba Stor.e Art 4 széria

A Buffalo HD-LBU2 típusú, külső 3,5”-es merevlemezét újította fel, hogy az arra alkalmas tévékészülékekhez is használható legyen, így néhány nap múlva máris debütál a HD-BLU2/V jelzésű modell. A HDD az USB csatlakozóval ellátott Toshiba, Sony, LG, Sharp és Panasonic tévékkel biztosan használható, valamint számos felvevővel és kamerával is. Maga a készülék 39 x 123 x 189 mm-es méretű, tömege 1 kg-os, továbbá fényes, fekete külsejű borítása van. A termék passzív hűtésű, fogyasztása pedig legfeljebb 18 watt lehet. Egy és két TB-os kivitelben kezdődik meg az árusítás, egyelőre ismeretlen áron.

Buffalo HD-LBU2/V [+]
Buffalo HD-LBU2/V [+]

Az A-Data is hordozható tárolóval jelentkezett a héten, mégpedig a CH11 típusokkal. A 2,5”-es tárolók 3.0-s USB aljzattal lettek ellátva, amin keresztül akár 90 MB/s-os átvitel is elérhető a gyártó szerint. Háromféle színben, fekete, fehér és rózsaszín festéssel vásárolhatók majd meg. Az 500, 750 és 1000 GB-os verzióik ára 53, 70 és 85 euró lesz.

A-Data CH11
A-Data CH11

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés