Újabb játékkal egészül ki az AMD VGA-khoz kínált promóciója

Hirdetés

Az AMD meglepő lépésre szánta el magát. Az APU-k mellé kínált SimCity után a VGA-knak szóló Never Settle Reloaded promóció is kiegészül, és mostantól a májusban érkező Far Cry 3 Blood Dragon című játék is része a csomagnak. Ennek a programnak a létezéséről eddig keveset lehetett tudni, illetve még ma sem tiszta minden, de egy önállóan futtatható Far Cry 3 kiegészítő lesz, aminek az eredeti játék cselekményéhez gyakorlatilag nincs köze. Az első videók alapján mindenki tréfának hitte a bolondok napjára időzített bejelentés miatt, de valójában szó sincs erről, ez a játék valóban meg fog jelenni. A furcsa bemutató alapján megtippelni sem merjük, hogy mi sül majd ki ebből.

Az AMD a szkeptikus rajongóknak szeretne kedveskedni azzal, hogy a Far Cry 3 Blood Dragont felveszik a Never Settle Reloaded promóció játékai közé, így ha bárki vásárol egy Radeon HD 7770 és 7790, illetve HD 7800 és 7900 sorozatba tartozó terméket, akkor a kereskedőpartnerek által biztosított Never Settle Reloaded kuponnal nem csak a kártyákhoz rendelt játékokat kapják meg, hanem a Far Cry 3 Blood Dragont is. Ráadásul az akció visszamenőleg is érvényes, így ha valaki korábban ruházott be a fentebb említett Radeonok egyikére és kapott Never Settle Reloaded kupon, akkor az AMD a regisztrált e-mail címre elküldi az új játék ingyenes letöltésére feljogosító kódot.


[+]

Mivel a VGA-k esetében az eredeti Never Settle Reloaded promóció hazánkban is elérhető, így a Far Cry 3 Blood Dragon esetében nincs szükség megvárni, amíg a kereskedők egyeztetnek az AMD-vel a kezdeményezésről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés