Újabb hálózati zenelejátszó a TerraTec palettáján

Hirdetés

A TerraTec bemutatta hálózatra kapcsolható zenelejátszói újabb típusát. A Noxon 2 audio kompatibilis az IEEE 802.11b/g szabványok szerinti vezeték nélküli hálózatokkal, emellett egy Fast Ethernet porttal is rendelkezik. Használható egy PC-n megosztott hangállományok lejátszására (szerverszoftver mellékelve), illetve egy routeren keresztül teljesen önállóan képes a vTuner.com portál adatbázisában szereplő online rádióállomások vételére. A lehetséges zeneforrások listáját tovább bővíti USB 2.0 host portja, melynek révén a rá csatlakoztatott USB-s tárolókon (illetve ekként bejelentkező lejátszókon) tárolt audiofájlok meghallgatására nyílik mód.

A Noxon 2 MP3 és WMA jelfolyamokat tud lejátszani, ismeri a WMA jogkezelő algoritmusát is, és kezeli az ID3 tageket, az M3U és a PLS lejátszási listákat. A zeneszámok, illetve rádiócsatornák közül műfajok szerint is lehet válogatni; a kezelést háttérvilágítással ellátott kijelző és infrás távirányító könnyíti meg.

A készülék sztereó vonali kimenettel (RCA), 3,5 mm-es jack fejhallgató-kimenettel és optikai SPDIF kimenettel rendelkezik. A Wi-Fi-s adatátvitelhez WEP vagy WPA titkosítás vehető igénybe; a firmware a hálózati kapcsolaton keresztül frissíthető. A Noxon 2 várhatóan októberben kerül az üzletekbe, ajánlott ára nettó 172 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés