Hirdetés

Új HP Pavilion x2 2 az 1-ben notebook, átszabott külsővel és vidám színekkel

A HP elkészült az új Pavilion x2 hibrid, avagy táblagépként is használható, lecsatlakoztatható billentyűzetes 2 az 1-ben notebookjával, amelyet előreláthatólag bő egy hónap múlva, július 29-én (egy héttel a Windows 10 megjelenése előtt) bocsátanak forgalomba 300 dolláros áron, első körben az Egyesült Államokban. Az eddigi Pavilion x2-khöz képest meglehetősen átszabták a masinát, így például szögletesebb lett, és a korábbi kitámasztós dokkolót is egyszerű, reteszelésmentes, 135 fokban nyitható mágneses zsanérra cserélték, amilyet már más gyártónál is láthattunk. Kibővült a színválaszték is, így vörös, ezüst és fehér között választhatnak majd a vásárlók.


[+]

A 10"-es, 1280x800 képpontos IPS érintőkijelzővel rendelkező masina táblagépként 9,65, notebookként becsukott állapotban 16,75 milliméter vastag. A rendszer tablet módban 585, dokkolóval 1125 grammot nyom a mérlegen. Természetesen a mágneses dokkoló lehetővé teszi, hogy a táblagépet többféle pozícióban helyezzük el, így a Pavilion x2 a többi hibrid géphez hasonlóan ötféle módban használható. A kijelző jobb- és baloldalán maradtak a hangszórók, amelyeket már nem a Beats Audio, hanem a Bang&Olufsen szállít, ahogy arról a két cég korábban már egyezséget kötött.


[+]

Ami a hardvert illeti, túl sok újdonságot nem lehet róla elmondani, hiszen belsejében a már jól ismert négymagos Intel Atom Z3736F SoC dolgozik 2 GB RAM és 32/64 GB tárhely társaságában. Ezt egészíti ki az IEEE 802.11b/g/n-es szabvány Wi-Fi és a Bluetooth vezérlő, illetve megtalálható a konfigurációban a webkamera és a microSD-vel bővíthetőség. Csatlakozói között fellelhető a microHDMI, a klasszikus USB 2.0, valamint a töltőként is működő új USB Type-C aljzat is, de ez adatátvitelre csak 2.0-s módban használható, ami kissé furcsa párosítás. Ami pedig az akkumulátoros üzemidőt illeti, a HP 10 és 3/4 órányi működést ígér Full HD videó lejátszása közben.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés