Új hálózati kontroller a Rivet Networkstől

A játékokhoz optimalizált Ethernet kontroller 2,5 Gbps-os adatátvitellel kecsegtet.

A Killer E3000 névre hallgató vezérlő az Advanced Stream Detect technológiának köszönhetően automatikusan felismeri a játékok, illetve videostreamek adatcsomagjait, melyeket aztán titkosít és prioritással lát el - ám a cég gondozásában nem csupán az új vezérlő és a Killer Wireless AC 1550 modul került bemutatásra, de a ráncfelvarráson átesett Killer Control Center 2.0 szoftver is.


[+]

A frissített applikációval a sávszélesség limitálásán túl fontossági sorrendet állíthatunk be játékaink, programjaink és weboldalaink számára. Ha hihetünk a vállalat szócsövének, a GameFast technológia már önállóan szünetelteti a gaming szeánszhoz szükségtelen folyamatokat, minek hatására akár 10 százalékkal több CPU- és 20 százalékkal több memóriakapacitás szabadulhat fel, míg az Intelligence Engine analizálja a hálózat integritását és a chip beállításait dinamikusan változtatja az ideális kapcsolat elérésének érdekében. Ha ez esetleg nem lenne kivitelezhető, akkor javaslatokat tesz az embernek a felhasználói élmény javítását elősegítendő.


[+]

A Rivet Networks Killer E3000-ese kompatibilis a DoubleShot Proval, azaz detektálja a leggyorsabb elérhető kapcsolatot, és azt használja az elsőbbséget élvező forgalom bonyolítására, míg az összes többi adatcsomagot a másodlagos kapcsolat sávjába tereli - az eszköz tulajdonosai pedig meghatározhatják, hogy mely appok használják a kábelt és melyek a Wi-Fi jeleket.

Hogy a valóságban mennyit profitálhatunk, ha Killer-megoldást választunk? Többször is találkozhattunk már esetükben a "nagyobb a füstje, mint a lángja" effektussal, de mint mindig, a puding igazi próbája az evés lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés