Veletech: tuning, notebook, tablet, telefon és gamer nyalánkságok az ASUS-nál

Idén rengeteg termékkel, hatalmas standdal, ezen belül pedig több különlegességgel készült az Asus. Már a terület megközelítésekor vonzza a szemet Kiss Norbi, a kamion Európa-bajnokság címvédőjének győztes kamionja, ami a stand közepén foglal helyet. Természetesen magába a bajnokba is belefuthatunk, aki talán egy közös fotóra is kapható.


[+]

Ha már a különlegességeknél tartunk, két külön szekcióról is számot tudunk adni a standon belül. Az egyik a modding, aminek lelkes támogatója a hazai Asus képviselet, így támogatott, DCMM és VMV győztes moddereik munkája kiállításra került a stand egyik sarkában. Jones965, avagy Kerekes János három alkotással (ROG Line Mod, Crysis ROG Mod, Poseidon ROG Mod) készült, míg GumisPeter, azaz Bartos Péter A.C.M.E.A Modja tekinthető meg testközelből. Mindegyik nagyon látványos, érdemes rájuk időt szakítani, ráadásul további munkáik az F, azaz a Veletech csarnokban, a moddingkiállítás szekcióban láthatók.


[+]


[+]

A másik különleges helyszín az Asus standján az extrém tuningos rész, ahol a gyártó hazai házi tuningosai próbálnak folyékony nitrogén és nem kevés szaktudás és tapasztalat segítségével minél magasabb órajelet elérni.


[+]


[+]

Rátérve a termékekre, igen gazdag felhozatalnak lehetünk szemtanúi, amelyek között láthatunk valódi újdonságokat is. A notebookok között például ROG vonalon a G752 teljesen friss masina, míg a Transformer családból a Book Flip TP200-re érdemes figyelni, ha a friss fejlesztéseket keressük.

ASUS ROG G752 notebook: látványos az alján lévő átlátszó fedél a hűtés felett ASUS ROG G752 notebook: látványos az alján lévő átlátszó fedél a hűtés felett
ASUS ROG G752 notebook: látványos az alján lévő átlátszó fedél a hűtés felett [+]


[+]

Ezenfelül számos alaplap, kipróbálható, játékot futtató notebook, PC, továbbá táblagép, sőt még egy csúcs router és a Strix hangkártyák is megtalálhatók az asztalokon, így garantált, hogy mindenki megtalálja a kedvére való hardvert.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények