Hirdetés

Tiger Lake-H és új GeForce az új TUF notebookokban

A Gaming F15 és F17 nem marad ki a szórásból, és 2021-re megkapja az Intel és az NVIDIA napokban bejelentett termékeit.

Felfrissíti a TUF Gaming F15 és F17 noteszgépeket az ASUS – és az elmúlt napok fényében nem lesz nehéz kitalálni, hogy ez a frissítés az új Tiger Lake-H processzorokat és az RTX 3050 illetve 3050 Ti GPU-kat jelenti.

Mindkét notebook esetében a csúcsot az Intel Core i9-11900H jelenti, melyet RTX 3060-nal is kombinálhatunk a két említett olcsóbb testvér mellett. A memória 32 GB-ig növelhető, háttértárak számára pedig két M.2 foglalat áll rendelkezésre. Kijelzőként mindkét esetben egy Full HD felbontású panelt kapunk Adaptive Synckel, ám míg az F15 esetében 240 Hz a maximális frissítési frekvencia, addig az F17-nél ez csak 144 Hz. Hogy ezeket ki is használhassuk, az erős hardver mellé komoly hűtés is jár, mely ismerős lehet a ROG gépekből is a maga 83 lapátos, speciális ventilátorával, a porszemcséket külön útra terelő tisztító funkciójával és a Scenario Profiles-szal.

Bár a hordozhatóság nem a legjobb (az F15 2,3, az F17 2,6 kg-os), az üzemidőre biztos nem fogunk panaszkodni a 90 Wh-s akkumulátoroknak köszönhetően.

Ami a részletes specifikációkat illeti, ezek az alábbi táblázatokban látszanak – hogy az árak és az elérhetőség hogy alakul, azt egyelőre nem tudni.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés