Hazánkba is megérkeznek az új Thrustmaster játékvezérlők

Hirdetés

A Thrustmaster a játékvezérlők piacán legendás és nagy névnek számít, így jellemzően minőségi termékekkel állnak elő, melyek persze nem a legolcsóbbak. A vállalat nyár végén számos újdonság érkezését leplezte le, és mára biztossá vált, hogy ezek hazánkba is eljutnak még az ünnepi szezon előtt. Az Xbox 360 konzolhoz készült gamepadek a GPX LightBack széria részei lesznek, és tulajdonképpen a Microsoft vezérlőinek a dizájnját és funkcionalitását másolják. Itt tulajdonképpen licencelt termékekről van szó, melyek eladásából a Microsoft is profitál, de a Thrustmaster némi extrával vértezi fel az újdonságokat, amelyek vonzóvá tehetik őket a potenciális vásárlók szemében.

Thrustmaster GPX LightBack Ferrari F1 Edition
Thrustmaster GPX LightBack Ferrari F1 Edition [+]

A GPX LightBack gamepadek extrája lényegében az analóg karok háttérvilágítása, mely nem állandó, csak az adott kar használatakor lép működésbe. Ezenkívül újítás még a hátsó analóg gombokhoz kötött négy-négy darab LED is, melyek segítségével nyomon követhető, hogy az analóg billentyűk milyen mértékben vannak lenyomva. Igény szerint mindkét funkció kikapcsolható, ha esetleg zavarnák a játékost. A Thrustmaster másik újítása, hogy az alap gamepadek képest jóval precízebb mintavételi elektronikát használ, így az új termékek reakciója is finomabb lesz. A vibrációs motorokkal is felszerelt GPX LightBack elérhető lesz alap és Ferrari F1 Edition kivitelben is. Előbbiért 40, míg utóbbiért 50 eurót kér majd a cég.

Thrustmaster GPX alap és LightBack verzió Thrustmaster GPX alap és LightBack verzió
Thrustmaster GPX alap és LightBack verzió [+]

A GPX LightBack termékeknek érkezik egy butított verziója is, mely szimplán a GPX megnevezést viseli. Ennél a terméknél le kell mondani a háttérvilágításról és a LED-ekről, de a precizitás megmarad. Ezért a termékért 28 eurót kell majd fizetni. Természetesen az összes GPX gamepad ráköthető a PC-re, ahol az Xbox 360 kontroller driverével fog működni.

A Thrustmaster másik újdonsága a Ferrari Vibration GT kormánycsomag 458 Italia verziója. Ez a termék lényegében a szimulátorok rajongóinak készül. A 7:10 arányban kicsinyített 28 cm-es kormány fizikailag is össze van kötve a két pedállal rendelkező konzollal, így már csak egy ülés hiányzik az teljes élményhez. A vibrációról a G.V.S. technológia gondoskodik, mely precizitásából kifolyólag – a gyártó állítása szerint – realisztikus élményt kínál a felhasználó számára.

Thrustmaster Ferrari Vibration GT 458 Italia Thrustmaster Ferrari Vibration GT 458 Italia
Thrustmaster Ferrari Vibration GT 458 Italia [+]

Az Xbox 360-hoz és PC-khez köthető Thrustmaster Ferrari Vibration GT 458 Italia kormány 280 eurós árcédulával fog debütálni.

A GPX gamepadek már elérhetők külföldi webáruházakban, míg a kormány szállítása hamarosan megkezdődik. Magyarországon a termékek az elkövetkező hetekben kerülnek forgalomba.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés