Hirdetés

Gyorstöltőkkel tápol a Thermaltake

A Thermaltake is készült pár meglepetéssel az egyre népszerűbb hordozható kütyüket látva. A TriP sorozaton belül öt új termék érkezik, melyek az USB-re köthető ultramobil eszközök akkumulátorát képesek tölteni.

Thermaltake TriP Dual USB AC Charger
Thermaltake TriP Dual USB AC Charger

A TriP Dual USB AC Charger talán a legegyszerűbb megoldás. Szimplán konnektorba helyezhető szerkezet, melyen két darab USB kapu várja a termékeket. Az aljzatok egyenként 10,5 wattot képesek leadni, vagyis nemcsak a hagyományos, USB portról tölthető egységeket kezeli, hanem például az iPadet is, illetve a legtöbb tabletet. A termék mindemellett rendelkezik túláram elleni védelemmel, mely némi biztonságot nyújt az adott eszköz számára.

Thermaltake TriP Dual USB Car Charger
Thermaltake TriP Dual USB Car Charger

A TriP Dual USB Car Charger lényegében ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint az előbbi bekezdésben tárgyalt termék, csak éppen szivargyújtóra köthető, így az autókban lehet hasznát venni. A töltésről egy LED-es lámpa ad tájékoztatást, emellett a termék a normál fekete szín mellett elérhető úgynevezett Snow Edition változatban is, mely fehér színezést takar.

Thermaltake TriP Portable Power Pack 2600 mAh
Thermaltake TriP Portable Power Pack 2600 mAh

A TriP Portable Power Pack családon belül pótakkumulátorokat köszönthetünk, melyek időnként jó szolgálatot tehetnek. A Thermaltake két verziót készít a sorozaton belül, így lesz egy 2600 mAh-s lítiumionos akkumulátorral rendelkező verzió, mely csak 75 grammot nyom, illetve a méreteit tekintve sem sokkal nagyobb egy testesebb pendrive-nál. Sajnos a termék hátulütője, hogy csak egy USB port található rajta, mely 5 wattot képes leadni, vagyis csak azokat a mobil eszközöket támogatja, amelyek hivatalosan tölthetők USB interfészről.

Thermaltake TriP Portable Power Pack 5200 mAh
Thermaltake TriP Portable Power Pack 5200 mAh

A Thermaltake kínál azonban egy 5200 mAh-s lítium-ionos akkumulátorral felszerelt verziót is, mely már méretben is nagyobb, de két darab USB port található rajta. Sőt, ezek 10,5 wattot képesek leadni, vagyis az iPaddek és a nagyobb tabletek töltésével is megbirkóznak.

A Thermaltake TriP sorozat termékeinek szállítása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói árakról azonban még nincs információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés