Szokatlan androidos hibrid tabletet lapátolt össze az LG

Az LG egy koreai hírforrása arról számolt be, hogy érkezik az Androidot futtató 11,6"-es Tab Book, mely név már ismerős lehet korábbról egyeseknek. És nem is tévednek, hiszen volt már ilyen névvel ellátott termék, sőt Tab Book 2 elnevezéssel az idei CES-en is mutattak be egy billentyűzettel ellátott, szétcsúsztatható hibrid táblagépet, ami viszont a mostanival ellentétben Windows 8.1-et futtatott.

Lényegében ennek a windowsos masinának mintájára készül a frissen bejelentett modell is, méghozzá olyannyira, hogy az x86-os hardvert és hozzávalóit sem bántották, csupán a Full HD IPS érintőkijelző alatt található előlapi Windows gombot cserélték az Android "Home" gombjára. Noha a Tab Book 2-ből elméletileg létezik Atom SoC-cal szerelt példány, az LG-nél biztosra mennek és inkább a Core i5-4200U CPU-t pakolják az Android 4.2.2 operációs rendszer alá, méghozzá 4 GB RAM-mal és 128 GB-os SSD-vel, HDMI-kimenettel, USB 3.0-s csatlakozókkal és microSD olvasóval. Mindezek tudatában nem meglepő, hogy maradt a 16,7 milliméteres vastagság és az 1,05 kilogrammos tömeg, illetve minden bizonnyal az aktív hűtés is része az összeállításnak.

A kizárólag fehér színben létező tablet üzemidejéről, áráról és megjelenési dátumáról egyelőre a gyártónál nem nyilatkoztak, így az sem biztos, hogy ez az összeállítás hivatalosan is exportra kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés