Széltében hízott a Fujifilm instax nyomtatója

Az instax Link Wide – a nevéből is sejthető módon – a japánok szélesebb papírját használja.

A Fujifilm leleplezte a 2019-es instax mini Link új, szélesebb változatát, a 1339 x 127,5 x 33,7 milliméteres, 340 grammos instax Link Wide-ot. A gyártó az új verziót a rengeteg, felhasználóktól érkező kérésnek eleget téve dobta piacra, a mai tehát ünnepnap lehet azok számára, akik eddig azért nem vásároltak instax nyomtatót, mert az nem volt kompatibilis a Fujifilm Wide formátumú, 99 x 62 mm képméretű papírjaikkal.


[+]

Az új nyomtatóra elődjéhez hasonlóan Bluetooth kapcsolaton keresztül juttathatjuk el a nyomtatandó képet, az ehhez szükséges alkalmazást iOS és Android felhasználók egyaránt letölthetik. A nyomtatás megkezdése előtt lehetőségünk van megvágni az adott fotót, kollázsokba rendezni őket, valamint különböző filterekkel, matricákkal, keretekkel, vagy akár szöveggel is ellátni őket, sőt, egy QR kód elhelyezésével hangüzenetet, linket, titkos üzenetet, vagy aktuális helyzetünket is rádobhatjuk a fotóra. A nyomtató beépített akkumulátora a gyári adatok alapján nagyjából 100 kép nyomtatására elegendő energiával rendelkezik, feltöltéséhez pedig a kissé már maradinak számító, de valószínűleg még rengeteg embernél megtalálható microUSB kábelre lesz szükségünk, amiből természetesen a dobozban is találunk egyet.


[+]

A Fujifilm instax Link Wide október 22-től lesz megvásárolható fehér és szürke színben, 59 990 forintos áron, az új nyomtató mellett pedig egy új, Wide formátumú, de fekete kerettel rendelkező fotópapír is piacra kerül, amit 10 darabos csomagban 4290 forintért vihetünk haza.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés