Hirdetés

Használsz-e monitort, és ha igen, akkor milyet?

LCD vagy még az oldschool CRT? Hajlított vagy lapos, esetleg nincs is külön monitorod? Szavazz bátran, derüljön ki az igazság!

A monitor iparág hatalmas változáson ment keresztül az elmúlt 10-15 évben. Egyrészt kiszorultak (de még véglegesen nem tűntek el) a korábban egyeduralkodónak számító CRT modellek, hogy átadják a helyüket az LCD technológiának. Ezzel párhuzamosan viszont hatalmas ütemben törtek előre a notebookok, amelyek beépített képernyője sokaknál száműzte a külső megjelenítő eszközöket. Emellett van olyan is, aki azért takarította el a monitorokat az útból, mert a tévéjét használja erre a feladatra.

Mindenesetre az is biztos, hogy ettől függetlenül a monitorpiac továbbra is óriási, nem véletlenül fejleszt gőzerővel még mindig számos cég ebben a szegmensben. Ezt leglátványosabban a hajlított monitorok bizonyítják, amelyekben rengeteg cég lát fantáziát A mostani kérdésünk arra vonatkozik, hogy használtok-e, és ha igen milyen monitort, vagy monitorokat, hiszen előfordulhat, hogy valaki a munkahelyén és otthon más-más eszközzel dolgozik. A felbontással, képaránnyal, Freesync-kel, és egyéb extrákkal kapcsolatos részletekbe most nem mentünk bele, mert akkor pusztán a választási lehetőségek kitennének két oldalt. Kíváncsiak vagyunk, hogy a PH közösségnél mik az arányok, és persze arra is, hogy mi a véleményetek, melyik megoldás a jobb, életképesebb, mi lehet az iparág jövője. Kommenteljetek bátran a fórumba ezúttal is!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés