Hirdetés

A Swiftech is elkészült az AMD R9 Fury X-et teljesen beborító vízhűtőjével

Hirdetés

Az AMD Radeon R9 Fury X VGA bejelentése után a vízhűtéses blokkokkal foglalkozó nagy gyártók azonnal rárepültek az újdonságra, hiszen az alapból vízhűtéses kártyára a gyárinál jobb és szebb, valamint nem utolsó sorban saját gyártású hűtőkben meglátták a piaci rést. A sort az EK kezdte, majd az Aqua Computer folytatta, és azóta ugyan már az R9 Nano is befutott, a Swiftech csak most váltotta be ígéretét.


[+]

A két G1/4-es csatlakozóval szerelt, 1105 grammos Komodo R9 FuryX ECO természetesen a teljes kártyát beborítja, ahogyan azt többi gyártó is tette, így komponensek hűtését huszárvágással oldották meg. Megjelenésre azonban az EK receptjéhez hasonló megoldást készítettek a Swiftech-nél, azaz a NYÁK és a rézből készült hőátadó is látható az átlátszó akrilnak hála, így van lehetőség a színes folyadékokkal variálni - ahogy az a képeken is látható. A blokk előre felapplikált hőátadó padokkal érkezik, így ezzel sem kell bajlódni a felhasználónak.


[+]

A gyártó a hátoldal befedéséről sem feledkezett meg, ám a feketére eloxált alumínium hátlapért külön kell fizetni 30 dollárt azon a 115,5 dolláron felül, amennyibe a Komodo R9 FuryX ECO kerül.


[+]

Előzmények

Hirdetés