Sújtó áron kerül boltokba a Panasonic idei csúcstévéje

A Panasonic JZ2000 képminőség terén minden bizonnyal a csúcskategóriát képviseli, és végre kapott már HDMI 2.1 portot is.

A Panasonic az idei évben is több új televízióval jelentkezett. Ezek között a csúcsot a JZ2000 képviseli, amely a szokásoknak megfelelően OLED képalkotási technológiára épül, és amely már nálunk is megvehető. Az LG Displaytől vásárolt panelt a japán cég mérnökei kicsit átalakították, így egy kicsit tudtak növelni a fényerőn, ami még látványosabbá teszi a HDR (HDR10+ és Dolby Vision is) anyagok visszaadását.

A Professional Edition OLED panel mellett a saját fejlesztésű HCX Pro AI felel  képminőségért, ami egészen biztosan elképesztően magas színvonalú, legalábbis, ha a korábbi évek tapasztalataiból indulunk ki. A készülék megkapta a cég 360° Soundscape Pro hangrendszerét, amelynél az extrát a készülékház felső részére, illetve oldalára épített plusz hangsugárzók jelentik. A 4K felbontású tv a vállalat házon belül készülő MyHomeScreen 6.0 okostévé rendszerét használja, ami egy egyszerű, de felhasználóbarát megoldás. A tv tehát biztos remek, de ez az árán is meglátszik. A 65 hüvelykes, legnagyobb változat, a TX-65JZ2000E például 1 475 000 forintot kóstál, ami ma igen magas összegnek számít.

 

Előzmények

Hirdetés