Kéz a kézben jár a Star Wars Battlefront és az AMD Radeon R9 Fury

Az AMD elérhetővé tett egy friss, ingyen játékot kínáló promóciót, amelynek kapcsán a most megjelent Star Wars Battlefront című alkotást lehet megszerezni.

Hirdetés

Az Electronic Arts és a DICE új játéka a Frostbite Team által tervezett legújabb, immáron szám nélküli Frostbite verzióra épül, amely viszonylag nagy váltást jelent, bár a PC-s verzió a jövőben frissülni fog, mivel a Star Wars Battlefront megjelenésére az alkalmazott eljárások és a leképező szempontjából nem lettek kész mindennel a fejlesztők.

Az Electronic Arts és az AMD szerződése alapvetően a reklámra terjed ki, így a Star Wars Battlefront mellé a kereskedőláncok csak Radeont ajánlhatnak, illetve a játék PC-s portjával bármiféle kapcsolatba csak a Radeonok hozhatók. Emellett az AMD kereskedőpartnerei kapnak számos kódot, amelyet az AMD Radeon R9 Fury VGA-k mellé kínálhatnak. Fontos megemlíteni, hogy a Radeon R9 Fury X és az R9 Nano nem része a promóciónak. A vásárlás előtt természetesen érdemes megkérdezni az adott kereskedőt, hogy a kiválasztott termékhez jár-e az ingyenes Star Wars Battlefront.

A játék a fentebb említett Radeonhoz kapott kód alapján az alábbi oldalon igényelhető. A kódok február végéig válthatók be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés