Vérfrissítés a Sony VAIO E és C notebook szériában

A Sony új gépeket jelentett be a belépő szintű VAIO E, és a magasabb kategóriába szánt VAIO C sorozatba. Az olcsóbb VAIO E család új tagja háromféle, 14", 15,5" és 17,3"-es méretben jelennek meg, azonban míg az előző kettő rózsaszín kék, fehér, és fekete színben lesz elérhető, addig a legnagyobb változat színválasztéka csak a feketére és fehérre korlátozódik.

A gépekben közös a LED háttérvilágítású kijelző, a szigetes kialakítású billentyűzet, a süllyesztett touchpad, valamint az is, hogy a burkolatuk olyan anyagból készült, mely távol tartja az ujjlenyomatokat. A 15,5" és 17,3"-es gépek vásárlói a nagyobb méret végett numerikus gombokkal ellátott billentyűzetet kapnak.

Az új E szériás VAIO notebookok webkamerával, HDMI kimenettel, DVD vagy Blu-ray meghajtóval, valamint második generációs Intel processzorokkal, vagy a kizárólag 15,5"-es modellnél választó AMD E-350 APU-val kerülnek forgalomba. A VAIO E kezdőára 550 dollár lesz, felszereltségtől függően pedig ennél jóval magasabb árcédulára is számíthatunk.

A felsőbb kategóriába szánt VAIO C sorozatba 14 és 15,5 hüvelykes gépek érkeznek kétféle (piros és kék) színben. A szintén második generációs Intel Core i3 és i5 központi egységekkel szerelt notebookhoz az integrált grafikus vezérlőn felül választható lesz 1 GB fedélzeti memóriával ellátott AMD Radeon HD 6630M dedikált grafikus kártya is.

Ezen felül a notebookok része lesz az Exmor érzékelős HD webkamera, a WiDi támogatás, további extraként pedig egyes modellek háttérvilágítással ellátott billentyűzettel is el lesznek látva. A VAIO C notebookok akkumulátoros üzemideje konfigurációtól függően 8-9 óra lehet. A Windows 7 Home Premiummal érkező gépek kezdőára 730 dollár lesz.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés