"Okos" LED kijelzővel a testünkön üzenhetünk a nagyvilágnak

A nyakon, karon, kalapon, mellkason viselhető Smart Badge-re okostelefonos alkalmazás segítségével juttathatjuk el a kívánt szöveget.

Hirdetés

Biztos vannak olyan emberek, akik nem bírják ki, hogy a világmegváltó gondolataikat ne osszák meg a világgal, na ők biztosan imádni fogják a Smart Badge fantázianevű terméket, amely jelentősen megkönnyíti a dolgukat.

Smart Badge
Smart Badge [+]

Ez ugyanis egy monokróm, piros-fekete, 30 gramm súlyú, 3,2 centiméter magas, 9 centiméter széles és fél centiméter vastag LED kijelző, amelyet arra szántak, hogy az emberek a testükön, ruhájukon viseljék.  Maga az üzenet Bluetooth kapcsolaton keresztül, egy ingyenesen telepíthető alkalmazás által juttatható el rá a kompatibilis eszközök segítségével. A masina összesen 8 különféle szöveg eltárolására képes, szóval azért olyan különösebben okosnak azért túlzás lenne nevezni. USB-n keresztül tölthető akkumulátora 12 órán keresztül képes elegendő ellátni. A forgalmazó szerint névtáblaként is használható, bár annak azért kicsit drága, hogy valaki szimplán ráírja, hogy "Karcsi", hiszen 30 dollárt, azaz 8500 forintot kérnek el érte.

Ion Smart Badge
Ion Smart Badge [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés