Hirdetés

Egészen ízléses dizájt kapott a SilverStone új HTPC háza

Hirdetés

A SilverStone Milo házcsaládját a HTPC-k iránt érdeklődő réteg biztosan ismeri. Kifejezetten kedvező fogadtatásban részesült például az ML08-as verzió, amelynek különlegessége abban rejlett, hogy a méretesebb VGA-k is belefértek. A frissen bemutatott ML09-es modell azonban egy némileg eltérő ösvényre vezeti a potenciális vásárlókat, mivel a külső dizájnja jobban illik a nappalikba, viszont VGA-ból már csak félmagas megoldásokat fogad, maximum 6,9 hüvelyk hosszúságút. Itt fontos kiemelni, hogy ha a felhasználó a ház oldalára felszerel két darab 8 cm-es légkavarót, akkor a kiválasztott kártya maximum 2,95 hüvelyk vastag lehet.

A feketére festett apróság Mini-ITX vagy Mini-DTX formátumú alaplapot fogad, továbbá egy slim, illetve négy darab 2,5 hüvelykes rekeszt kínál. Előbbibe 12,7 vagy 9,5 mm-es optikai meghajtók szerelhetők, de ha erre nincs szükség, akkor a helyére beszerelhető egy 3,5 vagy két 2,5 hüvelykes meghajtó, esetlegesen egy 12 cm-es ventilátor.

A 99 mm magas, 350 mm széles és 205 mm mély házba SFX szabványú tápegység szerelhető, továbbá megfelelően kell kiválasztani a processzor hűtését is. Ennek a magassága normál esetben maximum 7 cm, de ha az alaplap fölé is be lesz szerelve valamilyen bővítőmodul, akkor ebből a magasságból engedni kell.

Az I/O panel az oldallapon kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik. A két Kensington zárral felszerelt SilverStone Milo ML09 szállítása hamarosan megkezdődik, de az ajánlott fogyasztói ára még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés