A Sharp továbbra is bízik a Quattron technológiában

A Sharp óriási reményeket fűzött a négy alapszínt használó, elméletben szebb, természetesebb árnyalatokat garantáló Quattron technológia kifejlesztéséhez, azonban ez sem hozta még a cég számára az átütő sikert. Ennek ellenére a konszern nem mond le erről az eljárásról, amelyet alátámaszt, hogy a jövőben például egy ilyen panellel ellátott televíziót dobnak piacra.

Sharp LC-60Z9
Sharp LC-60Z9 [+]

A hatvan hüvelykes képátlóval bíró LC-60Z9 LCD tévé képes a háromdimenziós tartalmak megjelenítésére, amihez a vállalattól megszokott módon az aktív shutteres technológiát használja, valamint módot ad a 2D-3D konverzióra is. A 240 hertzes képfrissítési rátát produkáló készülék legnagyobb kontrasztaránya 7 000 000:1, továbbá a betekintési szög horizontálisan és vertikálisan is 176 fok. A DLNA kompatibilis készülék megkapta a vállalat saját smart rendszerét, azaz biztosítja a különféle internetes tartalmak elérését, és a Flash támogatású böngészőt sem spórolták ki belőle. Rendelkezik saját médialejátszóval, integrált tévétunerekkel, azaz biztosított a digitális földfelszíni adások vétele is. Felszerelték a cég saját – egyébként elég furcsán hangzó – New · AudioEngine elnevezésű hangrendszerével, amely állítólag sokkal jobb megszólalást produkál, mint amit a hasonló kategóriájú televízióknál megszokhattunk.

Sharp LC-60Z9
Sharp LC-60Z9 [+]

A készülék képes együttműködni az USB porton keresztül csatlakoztatott egérrel és billentyűzettel, valamint egy ingyenesen letölthető alkalmazásnak hála vezérelhető iOS-t, illetve Androidot futtató okostelefonokról vagy tabletekről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Előzmények

Hirdetés