Sharkoon Skiller gamer billentyűzet szinte fillérekért

A Sharkoon egy olyan játékosoknak szánt billentyűzettel állt elő, amely nem csak funkcionalitása, de vételára miatt is érdekes, ugyanis kategóriájának egyik legolcsóbb darabja. A Skiller alapvető kiosztása követi a klasszikus, háromblokkos elrendezést, kiterjedése 485 x 212 x 25 mm, tömege 603 gramm. Megjelenése csapott sarkaival és határozott éleivel elég modernre sikerült, de szerencsére formavilága és egyszerű fekete festése nem kelt giccses hatást, nem úgy mint a kategória sok más szereplője. Azért a csuklótámaszt csak megtámogatták egy világítós logóval, biztos, ami biztos.


[+]

Két oldalán és tetején három csoportra osztva összesen 20 multimédiás és egyéb gyorsgomb sorakozik, amelyek a mindennapos használat folyamán gyakran kiadott parancsok gyors elérhetőségét biztosítják. A mellékelt szoftver segítségével azonban a teljes billentyűzet személyre szabható, makrókkal gazdagon teletűzhető. Három különböző rétegbe egyenként 10 profilt lehet elmenteni, ezek tárolása a billentyűzet saját memóriájában történik, a profilok közötti váltás pedig menet közben is lehetséges.


[+]

A csomagban 8 darab gumírozott, kék színű pótgomb is helyet kapott, amelyekkel a kurzorgombok és a szokásos WASD négyes tuningolható. Attól sem kell tartani, hogy a pörgős események közepette valamelyik parancsunk elsikkad, mert a Skiller akár 18 szimultán leütéssel is megbirkózik. A billentyűzet másfél méteres USB kábellel kapcsolódik a számítógéphez.


[+]

A Sharkoon Skiller gamer billentyűzet vételára kedvező, mindössze 14,99 eurót kérnek érte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés