Sharkoon szuperegér balkezeseknek is

A Skark Zone M50 vaskos alumíniumvázat, elit lézerszemet és cserélhető oldalpaneleket kínál.

Újabb játékosoknak szánt egeret mutatott be a Sharkoon. A Shark Zone M50 szimmetrikus formájával a jobb és balkezesek számára egyaránt kényelmes lehet, de hüvelykujjas gombot sajnos csak a jobbkezesek kaptak. Fogásának testre szabásához kétféle oldalsó panelkészletet adnak, a szűkebbel karmos és ujjas, a szélessel tenyeres fogással is kényelmes lehet a 121 mm hosszú és 42 mm magas elektronikus rágcsáló.

Súlya – 135 gramm – első hallása egy kicsit soknak tűnhet a méretéhez képest, de a vaskos alumíniumból készült váz indokolja. Aljára jó minőségű csúszótalpakat tettek, vezetéke pedig hivalkodó, sárga színű harisnyában pompázik. Érzékelőnek az egyik legjobb lézerszemet választották, ami elérhető a piacon. Az Avago ADNS-9800 maximális érzékenysége 8200 dpi, és rafináltabb felületeken sem jön zavarba.


[+]

Az egér hét gombja a mellékelt szoftverrel konfigurálható, funkcióikat a fedélzeti memóriájába mentik. Állítható az egérkurzor mozgásának rásegítése és az emelési magasság is. Talán mondani sem kell, hogy a számítógéppel 1000 Hz-es frekvencián kommunikál. A Sharkoon Shark Zone M50 egér 40 eurós (kb. 12 500 forintos) ajánlott árral került forgalomba, nemsokára a hazai piacra is megérkezik.

Hirdetés