Új kábelének tesztelésére invitálja a felhasználókat a Seasonic

Megfelelő tápra és GeForce RTX 40 szériás VGA-ra van szükség a jelentkezéshez.

A Seasonic bejelentette legújabb kábelét, amely 12V-2x6 konnektort kínál az ATX 3.0-s PRIME, Focus és Vertex sorozatú tápegységek tulajdonosainak. Ráadásul ez nem akármilyen megoldás, ugyanis 90 fokban elforgatott dugaszról van szó, ami segít elkerülni az amúgy nem ajánlott kábelhajlításokat.

Maga az adater megfelel az ATX 3.0 (és ATX 3.1/PCI Express Base 6.0) sztenderdnek, és 600 wattnyi energia továbbítását biztosíthatja. Egyelőre viszont a Seasonic nem dobja piacra a fejlesztést, hanem bétatesztre invitálja a felhasználókat, elsődlegesen a kínai régióból. Konkrétan száz jelentkezőt várnak, akik a fentebb említett tápegységek valamelyikével rendelkeznek, miközben 12V-2x6 aljzattal rendelkező GeForce RTX 40 szériás VGA-t használnak.


[+]

A vállalat valószínűleg egy kis mintás próbát szeretne a tényleges piaci start előtt, és úgy gondolják, hogy ehhez elég száz felhasználó is. Utóbbit konkrét adatok nélkül nehéz megítélni, de a Seasonic biztosan jobban átlátja, hogy mekkora felhasználóbázisnál lehet értékelhető eredményre számítani egy bétateszt során.

Azóta történt

  • 1200 watt SFX-L méretben

    A Silverstone a legnagyobb teljesítményű mini PC-ket célozza a 12V-2x6 csatlakozós tápegységével.

Előzmények

Hirdetés