Ez nem töltény, hanem egy vezeték nélküli fülhallgató

A Schatzii egy rendkívül diszkrét fülhallgatóval  rukkolt elő a 150 dollárba kerülő Bullet fantázianevű termék személyében, amely fülbe dugható fő egysége valóban töltényre hasonlít. A pillekönnyű, 3,5 grammos fülhallgató megkapta a CVC aktív zajszűrés technológiát, és egy olyan eljárással is ellátták, amely a visszhang effektust hivatott csökkenteni.

Schatzii Bullet
Schatzii Bullet [+]

Állítólag rendkívül kényelmes, és rendelkezik beépített mikrofonnal is, aminek köszönhetően headsetként is használható, azaz telefonhívások lebonyolítására is alkalmas. Beépített akkumulátora másfél órányi beszélgetésre, illetve négy órányi zenehallgatásra elegendő energiával képes ellátni, a töltéssel pedig egy óra alatt végez.

Schatzii Bullet
Schatzii Bullet [+]

A Bluetooth 4.1 adatátviteli technológiát használó, mindenféle kábeltől mentes termék pontos technikai specifikációit nem árulta el a gyártó, de azzal kecsegtetnek, hogy gyönyörűen szól. Ez persze nem feltétlenül igaz, de az viszont igen, hogy egy rendkívül kényelmesen és egyszerűen használható, figyelemfelkeltő modellt sikerült összehozniuk

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés