Korrekt mikro torony japánból

Hirdetés

A Sansui név egykor igen jól csengett az audiotermékek univerzumában. Azonban mára a márka fénye megkopott, a branddel leginkább az olcsó készülékek között találkozni, viszont néhány modelljük még mindig eljut ilyen-olyan úton Európába, Magyarországra is.

Sansui SMC-570BT
Sansui SMC-570BT [+]

Jó lenne például, ha az SMC-570BT típusjelzésű készülék is beszivárogna valahogy hazánkba, ugyanis a technikai specifikációk alapján egészen életképesnek tűnik. A 2x50 wattos maximális névleges kimeneti teljesítménnyel kecsegtető termék beépített optikai meghajtója a CD-k mellett a DVD- és a Blu-ray lemezekkel is boldogul. Emellett az USB porton keresztül csatlakoztatott külső adattároló eszközön pihenő MP3 fájlok lejátszására is képes, és az audioanyagok a Bluetooth technológia használatával vezeték nélküli úton is eljuttathatóak rá.

A készülékház MDF lapokból készült, a központi egység és a hangsugárzók teljesen átlagos méretűek (245 x 300 x 110 mm, illetve 170 x 205 x 275 mm), a súlyuk 3,4 és 3,8 kilogramm, tehát valószínűleg az elhelyezése sem okozhat senkinek problémát. A beépített tunernek köszönhetően rádiózásra is használható termék első körben Japánban kerül boltokba körülbelül 400 dolláros áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés