Jól tűri a megpróbáltatásokat a Samsung W200 zsebkamera

Hirdetés

A Samsung Electronics bejelentette, hogy idén nyár közepén Magyarországon is bevezette legújabb, strapabíró, kompakt méretű, de Full HD (25/30 fps, 17 Mbps) felbontásra képes videokameráját, a W200-at. A készülék 1/3.2"  BSI (BSI – back side illuminated)  CMOS technológiájú, azaz hátsó megvilágítású érzékelője kétszer olyan érzékeny – amely különösen praktikus a fényszegény víz alatti képek esetén –, mint a hagyományos CMOS szenzorok, így jelentősen csökken a képzaj és a torzítás, valamint javul a felvétel minősége még a kevés fényben készített videóknál vagy állóképeknél is.

Samsung W200
Samsung W200

A W200 Bright Lens optikájának fényereje kategóriájában kiemelkedő (F2.2), így a rövidebb záridőnek köszönhetően akár még viszonylag mélyen a víz alatt is könnyedén készíthetők éles és elmosódástól mentes képek. Mindemellett a lencséjén páramentesítő bevonat oszlatja el a lecsapódó gőzt, így a felvételek akár a hideg vízből kilépve is tiszták lesznek. A termék alján levő saját USB-csatlakozó segítségével a felvételek számítógépeken, tévéken vagy egyéb eszközökön közvetlenül is lejátszhatók. Ezen keresztül tölthető fel a készülék akkumulátora, ennek kapacitásáról azonban nem szolgált információval a Samsung. A 2,3" méretű 230 ezer képpontos, széles betekintési szögű Clear Pixel LCD kijelzőn a képek egyaránt visszanézhetők és bizonyos korlátok között szerkeszthetőek is.

Samsung W200
Samsung W200

3-szoros digitális zoomra képes a HDMI csatlakozóval is megtámogatott kamera, rendelkezik beépített mikrofonnal, viszont a belső memóriát kihagyták belőle. A felhasználó ezt egy MicroSD kártyával pótolhatja, amelyet a megfelelő foglalatba kell behelyeznie. A hat centi széles, 11 centi hosszú és mindössze két centiméter vastag, zsebben is elférő, tehát kényelmesen mobilis camcorder ára 39 990 forint.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés