Fotók és infómorzsák a holnap rajtoló új Samsung Series 9 notebookról

A Samsung Magyarország a holnapi napon rántja le a leplet a régóta várt második generációs 13,3"-es Samsung Series 9 notebookról. Az előző generációhoz képest totálisan megújult, kívül és belül is átdolgozott notebook igen nagy reményekkel vág neki a szegmensnek, hiszen az eszközölt újítások gyakorlatilag kijavítják a korábbi modell hibáit és hiányosságait.


[+]

A Samsung dizájnerei egy sokkal letisztultabb formavilágot alkottak, például elhagyták a lenyitogatható portokat, vékonyítottak a kijelző keretén. A megjelenítő már nem TN+film paneles és a felbontással is szintet léptek, felülete pedig szerencsére maradt matt - sőt, az egész gépen hanyagolták a fényes műanyagokat.


[+]

Új színek és színkombinációk, új felhasznált anyagok, új beviteli részleg, megújult a billentyűzet és annak háttérvilágítása. Nem tudunk olyan részletet mondani, amihez ne nyúltak volna hozzá a mérnökök. Még a töltő sem a régi!


[+]

De hogy mindez hogy sikerült a valóságban és miként funkcionálnak a való életben, arról a holnapi nap folyamán igyekszünk számot adni – ha nem történik valami, ami ezt megakadályozná.


[+]

Azóta történt

Előzmények