Kreativitással a nyeremény Samsung ATIV Smart PC-ért

A Samsung ATIV SMART PC tabletjei még nem kaphatók idehaza, pedig nagyon várjuk már, hogy komolyabban is foglalkozhassunk velük, hiszen egy párperces nyomkodást leszámítva nem tehettünk szert komolyabb tapasztalatokra. Most viszont mindenkinek megadatik, hogy kreativitását és ügyességét felhasználva, próbára téve önmagát, idő előtt hozzájusson a Samsung egyik Windows 8-as tabletjéhez.

Ehhez nem kell mást tenni, mint benevezni a gyártó központi részlege által meghirdetett „Create Your Smart Style!” pólógrafika-tervező versenyre. A megmérettetés lényege, hogy Samsung Notebook Facebook csoportban található Samsung S Note alkalmazást emuláló Facebook appban a virtuális S Pen használatával kell megrajzolni a megálmodott grafikát, ami mentés után bekerül az ugyanitt található virtuális S Gallery-be (ahol egyébként az összes pályázó mindegyik pályamunkája megtekinthető). Az elkészült pályaművekre is itt, az S Gallery-n belül lehet szavazni, és a szavazok gyűjtéséhez ismerőseink segítségét is kérhetjük az alkalmazásba beépített AllShare Play használatával - ezen keresztül oszthatjuk meg velük az elkészült pályaművünket/pályaműveinket, és kérhetjük szavazataikat.


[+]

Az eseményre bárki benevezhet, aki rendelkezik Facebook fiókkal, és már elmúlt 18 éves. A műveket beadni legkésőbb 2013. január 15-ig lehet, de ezt nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni, hiszen a szavazatszámláló már most is pörög. Az említett időpontig tartó selejtezőből a 60 legtöbb szavazatot begyűjtő alkotás jut tovább a döntőbe, amik közül a Samsung Electronics dizájnerei választanak ki hatot 2013. január 22-28. között. Az első helyezett viszi a főnyereményt, ami egy Samsung ATIV Smart PC, valamint kap 10 darab pólót az általa készített grafikával. A további helyezettek szintén a saját pólójukból kapnak 10-10 darabot. A díjazottak közös nyereménye, hogy az általuk dizájnolt ruhadarabokat az Ázsiában rendkívül népszerű koreai EXO-K fiúbanda tagjai is viselni fogják (ezt is érdemes szem előtt tartani a rajzolás során), így ezek visszaköszönhetnek majd klippekben, fellépésekben.

A nevezés előtt érdemes részletesen elolvasni a részvételi feltételeket, ugyanis ebből többek között az is kiderül, hogy a nyeremény postázása során esetlegesen felmerülő extra költségeket (vám, áfa) a nyertesnek kell állnia.

Azóta történt

Előzmények