Rendkívül izmos PC-t lehet nyerni

Hirdetés

A Mass Luminosity ismét előállt egy méregdrága, játékra kihegyezett konfigurációval, amelyben most tényleg csakis a legjobb hardverek sorakoznak, és ezt a gépek ki is sorsolják.

A majdnem 5000 dolláros árból nyilván sejthető, hogy combos konfigról van szó, amit az AVADirect fog összerakni. Az alapot a Gigabyte kínálja egy GA-X99-UD3P Champion jelzésű modell személyében, amelyben egy nyolcmagos Intel Core i7-5960X processzor és két darab AMD XFX Radeon R9 290X-es VGA teljesít szolgálatot. Előbbit a Cooler Master Nepton 140XL-es vízhűtője teszi hűvösre, míg az XFX-től származó VGA-an a gyári hűtőrendszer dolgozik. A masina részletes leírása az alábbi oldalon tekinthető meg, amiből kiderül, hogy a további fontosabb hardvereket a HyperX, a Seasonic, az AMD, a Seagate, az LG és a Cooler Master szállítja. A beviteli eszközök és a hangrendszer szempontjából a Logitech vállalta a csomag színesítését összesen négy komponenssel.

A nyereményjátékban való részvételhez egy Gaming Tribe regisztráció szükséges, majd az alábbi oldalra kell ellátogatni, ezután pedig a felsorolt Facebook oldalakat kell lájkolni. Ezt végrehajtva lényegében már csak hátra kell dőlni és várni a sorsolást. A nevezési határidő május 18-án jár le, tehát van még idő bőven. A játékban hazánk is részt vehet, emellett csalni ezúttal sem érdemes, azaz mindenki csak egyszer nevezhet. A szabályokról részletes tájékoztatás az alábbi linken lehet találni.

A szerencsés nyertes a fenti gép mellé a Grand Theft Auto V, a Mortal Kombat X, a Battlefield Hardline, a The Witcher 3: Wild Hunt és a Pillars of Eternity című játékokat is megkapja, amelyeket a Kinguin ajánlott fel. A teljes nyeremény összértéke eléri az 5175 dollárt.

Előzmények

Hirdetés