Hirdetés

A Reeven RFC-01-es ventilátorvezérlő elrejthető potmétereket kapott

Mostanában nagyon rápörögtek a gyártók a ventilátorvezérlők piacára, ezek közül sokukat mi is bemutattuk. A legújabb versenyző ebben a szegmensben a Reeven RFC-01 jelzésű hatcsatornás panelje, mely Six Eyes fantázianév alatt kerül majd forgalomba. A gyártó sokaknak bizonyára ismeretlen, így megjegyezzük, hogy az európai piacokon Scythe márkanév alatt fog a termék útnak indulni. A nemrég taglalt Scythe Kaze Master II vezérlőhöz hasonlóan a Six Eyes is trükkös potmétereket tartalmaz, melyek a golyóstoll mechanikára emlékeztető módon a kívánt fordulatszám beállítása után a panel síkjába visszapattinthatók.

A Six Eyes név nem véletlen, ugyanis a kijelzőt hat szegmensre szabdalták a tervezők, melyekben egy-egy ventilátor fordulatszáma és egy-egy hőmérsékletszenzor értéke olvasható. A feszültség fokozatmentesen 3,7 és 12 V között állítható, a csatornák pedig maximum 12 wattal (1 A) terhelhetők. Ennél a vezérlőnél is beállítható egy határérték, így az adott hőmérsékletet túllépve az egység hangriasztással figyelmezteti a felhasználót, de egy hátlapi vezérlőpanel segítségével ez a funkció inaktiválható.

A színeket nem bízták a véletlenre. Maga a szerkezet fekete és fehér előlappal érkezik, a feliratok színezete viszont mindegyik modellnél hét opció közül választható. Egészen pontosan piros, zöld, világos zöld, kék, világos kék, lila és fehér szerepel a specifikációban, de igény esetén akár ki is kapcsolható a kijelző.

Európai megjelenési dátuma még ismeretlen. Japánban átszámítva 57 dollárt kérnek érte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés