A PlayStation 3 árcsökkentése mellett érkezik a lebutított PSP

Hirdetés

A Sony bejelentette, hogy a mai napon megtörténik a PlayStation 3 konzol árcsökkentése. A termék CECH-3000-es jelzésű változatát nemrég kezdték árulni, ám most az eredeti 299 eurós ár helyett 249 euróért is hazavihető. Ez természetesen kishazánkat is érinti. A 160 GB-os Slim verzió ajánlott fogyasztói ára az eddigi adatok szerint nem sokkal 70 000 forint alá süllyed, így aki eddig nem ruházott be egy ilyen masinára, annak most itt a lehetőség. A 320 GB-os modell új ára 299 euró, vagyis annyiba kerül, mint eddig a 160 GB-os verzió.

Az olcsó PSP E-1000
Az olcsó PSP E-1000

Az árcsökkentéssel persze csak bemelegített a Sony, méghozzá az új PSP bejelentésére. A kézikonzol már régóta a piacon van, és több verziót is megélt már. Az új változat az E-1000 jelzést viseli, és 100 euró alatt hazavihető. Ez az ár nagyon jól hangzik, de a rendszer a korábbi verziókhoz képest le lett butítva, így az olcsó PSP-ből kikerül a Wi-Fi, viszont a PlayStation Store támogatása megmarad a MediaGo alkalmazáson keresztül.

A PSP E-1000 megvékonyodott külseje is kapott egy kis ráncfelvarrást, aminek a matt fekete burkolat kedvelői fognak örülni. Természetesen az olcsó PSP hazánkban is debütál majd, az ajánlott fogyasztói ára előreláthatólag valamivel 30 000 forint alatt lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés