PiPO Work-W4: a filléres Windows 8.1 tablet

Egyes androidos masinák árát megszégyenítő és egyben eddigi legolcsóbb Windows 8.1-es táblagépet dobja piacra az idehaza nem túl ismert nevű PiPO. A kínai cég W4-es táblagépe az abszolút belépő szintet képviseli a legtöbb téren, hiszen ekkora összegből aligha lehet komolyabb masinát összehozni.


[+]

Igaz az alapot az egyébként nem rossz négymagos Intel Atom Z3735F SoC és egy 8"-es IPS érintőkijelző adja, mely utóbbi csupán 1280x800 pixellel bír, de a fehér színű műanyag házba rejtett körítés viszont már koránt sem lesz ilyen fényes: az 1 GB RAM valószínűleg erősen visszafogja a teljesítményt, míg a 16 GB-os háttértár is meglehetősen szűkös komolyabb használat esetén.


[+]

Vélhetően a két kamera minősége sem lesz kifejezetten fotóbarát, ha a hasonló kategóriájú konkurenseket vesszük alapul, de a 4500 mAh-s akku révén valószínűleg az akkumulátoros üzemidő nem lesz olyan vészes. A PiPO Work W4 kizárólag Kínában kerül hivatalosan forgalomba, de ez nem jelenti azt, hogy bizonyos csatornákon keresztül nem lesz máshol beszerezhető.

Előzmények

Hirdetés