PH!TV – Lenovo ThinkPad Edge, a félvér

Az üzleti szférába szánt Lenovo ThinkPadek szinte már hírhedtek megbízhatóságukról és arról, hogy rengeteg kisebb-nagyobb okosság áll a bizniszmenek rendelkezésére, míg az IdeaPad család az elfogadható árról és csinos külsőről szól. Az Edge viszont valahol a kettő között lebeg. A 13 colos „él” most bemutatkozik a PH!TV-ben.

Egy öszvér, abból is (ha van egyáltalán ilyen) az egyik legnemesebb vérvonal. Kicsit üzleti, kicsit dizájnos, de nagyon Lenovo. Az új Edge szériával kapunk mindenből: alacsony fogyasztású, de azért kétmagos Core i3-as Intel processzor, kissé szigorú, thinkpades belső felületek, ám fényes, tűzpiros, hivalkodó külső burkolat. Az új Edge három méretben kapható, melyből a legkisebb, 13 colos verzió vendégeskedett a PH!TV stúdiójában.

Azóta történt

Előzmények

  • Laptopok eltérő igényekre

    Az Origin hordozható gépe játékra készült, a Lenovo apró Edge 11 modellje az üzleti réteget célozza meg, míg a Toshiba a fiatalokra is gondolt.

  • PH!TV – Lenovo G560, a jómunkásember

    Nem mindenki vágyik csillogó, valamely híres dizájner által tervezett burkolatra, egyedi, eddig sosem látott technikai bravúrokra.

  • ThinkPadek új világa

    Kipróbáltuk a konzumer piacra szánt ThinkPad Edge-et és az AMD platformos, apró X100e-t a Lenovotól.