Hirdetés

A pascalos Titan X-hez is elkészült az EK vízhűtő blokkja

Szokás szerint többféle kiadásban, opcionális hátlappal kínálja portékáját a szlovén vállalat.

Hirdetés

Ahogy eddig megszokhattuk, az EK villámgyorsan reagált a Pascal GPU-s Titan X VGA megjelenésére is, mely alig pár napja kapható. A szlovén gyártó bejelentette, hogy másfél héten belül elérhetővé teszi a kártyához tervezett vízhűtő blokkot, mely természetesen a teljes kártyát lefedi, és a GPU mellett a VRM, illetve a RAM-ok hűtését is ellátja – de a teljeskörű hűtéshez érdemes lesz az opcionális hátlapot is megvásárolni.


[+]

Az alapot ezúttal is a rézből készült blokk adja, mely lehet nikkelbevonatos is, ezekre pedig akril vagy acetál fedél kerülhet. Némi extra, hogy az átlátszó plexi fedeles kiadásokra két darab extra lyukat fúrnak a gyárban, amelyekbe 3 milliméteres LED-eket lehet behelyezni, opcionálisan feldobva ezzel a megjelenést.


[+]

Az EK oldalán előrendelést felvesznek az EK-FC Titan X Pascal blokkokra, melyek 112,15 eurós kezdőáron vásárolható meg, a nikkelezett kiadásért ugyanis 122,15 eurót kérnek. A hátlap színtől függően 29,95 vagy 33,95, a nikkelezett változat pedig 37,95 euróba kerül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés