Hirdetés

Panorámaablakos ház a DeepCooltól

Az új, felsőkategóriás CH780 E-ATX méretű alaplapokat fogad, és teljes rálátást biztosít a konfigurációra.

Egy új, határozottan prémiumkivitelű számítógépház elérhetőségét jelentette be a DeepCool: a CH780 nevű termék igen méretes konstrukció lett, ugyanis 528 x 250 x 551 mm-es dimenziókkal, illetve 13,7 kg-os tömeggel rendelkezik. Ez utóbbi köszönhető többek között annak a derékszögű üvegablaknak is, amely az elő- és a bal oldallapot helyettesíti, és amely ilyenformán teljes rálátást biztosít a belső térben összeszerelt konfigurációra.


[+]

Ez utóbbi a ház méreteinek okán tartalmazhat akár E-ATX alaplapot és 480 mm hosszú VGA-t is, melyet akár függőlegesen is beépíthetünk – a gyártó az ehhez szükséges tartóelemet és a riser kábelt is mellékeli, ami ritkaság. A belső tér érdekessége, hogy az alaplap egyfajta színpadon kap helyet, mely előtt egy három darab 14 cm-es ventilátort tartalmazó, kivilágított egységet találunk. Ez gyári tartozék, de ha nem tetszik, le is cserélhetjük egy 420 mm-es radiátorra például. A CH780 egyébként is alapvetően vízhűtésre optimalizált (fent és lent is elfér még egy-egy 420 mm-es hőleadó, vagy ugyanennek megfelelő számú 12/14 cm-es ventilátor), a processzorhűtő számára ugyanis az említett kiemelés miatt csak 132 mm-nyi hely áll rendelkezésre. A szellőzést egyébként a jobb oldalon és a tetőn is található rácsozat segíti. Felül találjuk az I/O panelt is, mely egy Type-C, négy USB 3.2-es Type-A, illetve kombinált hangcsatlakozókat kínál.


[+]

Az adattárolók számára elsősorban az alaplap túloldalán találunk helyet, itt egy keretbe két 3,5”-es HDD helyezhető, plusz ezek mellé még két 2,5”-es egység is elfér itt. És ugyanide kerül a tápegység is, tehát a kábelezéssel együtt ez is elrejthető a tekintetek elöl, így tényleg csak az alaplap, VGA és a színes fényekben pompázó hűtés/szellőzés látszik a panorámaablak mögött.


[+]

A CH780 fekete és fehér színekben lesz elérhető még január folyamán, ajánlott ára az előbbi esetében 180, az utóbbinál 190 euró.

Előzmények

Hirdetés