Több szempontból is furcsa tévével rukkolt elő a Panasonic

Hirdetés

Szinte minden gyártó kínálatában megtalálhatóak a kisebb méretű, alapvetően második modellnek, hálószobába, nyaralóba szánt tévék a nagy képátlójú, nagyobb tudású, sokoldalú készülékek mellett.

Panasonic TH-19D300
Panasonic TH-19D300 [+]

A Panasonic sem lóg ki a sorból, és a vállalat a közelmúltban azt jelentette be, hogy egy újabb ilyen jellegű modellel bővíti kínálatát. A 19 hüvelykes LED-es háttérvilágítású, 1366x768 képpont felbontású IPS LCD panellel rendelkező TH-19D300 meglehetősen konzervatív külsővel bír, gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy négy-öt évvel ezelőtti modell. Rendelkezik digitális tévétunerekkel és biztosítja az adások külső adattárolóra történő rögzítését is. Nem hiányzik belőle az integrált médialejátszó, az Ethernet port segítségével hálózatra is csatlakoztatható, viszont a netes tartalmak futtatását nem teszi lehetővé, a Miracast technológia használatát sem támogatja.

Az újdonságot a tervezők 2 x 3 wattos rejtett hangszórókat használó beépített hangrendszerrel is ellátták, és mindent összevetve nem igazán nevezhető az innováció csúcsának. Ehhez képest az ára nagyon-nagyon magasnak tűnik, hiszen 340 dollárt kérnek el érte, amit nem igazán lehet hova tenni. Ezért a pénzért más, kevésbé neves márkák ugyanis 40-43 hüvelykes készülékeket adnak.

Előzmények

Hirdetés