Ilyen lesz az év talán legegyedibb külsejű tévéje

Hirdetés

A Panasonic sokáig nem sok figyelmet fordított a tv dizájnra, de a vállalat az elmúlt néhány évben változtatott álláspontján, és mostanra már ott tartunk, hogy idén már a cég állt elő a legegyedibb külsejű televízióval. A felső kategóriás DX800 bebizonyítja, hogy az uniformizált tévés szegmensben is lehet még újat mutatni.

Panasonic DX800
Panasonic DX800 [+]

Az Ultra HD felbontású, HDR támogatású készüléknél ugyanis elfelejtették a hagyományos talpat. Ehelyett egy egyedi, leginkább egy kerti hinta tartószerkezetére hasonlító állványt eszkábáltak össze neki, és a képernyőt erre akasztották fel. Ez egyébként épp úgy fémszínű, mint maguk a rendkívül vékony kávák, emiatt az egész kicsit futurisztikus, minimalista összhatást kelt. A legapróbb részletekre is odafigyeltek, a végeredmény ennek köszönhetően harmonikus, bár biztosan meg fogja osztani a nagyközönséget.

Panasonic DX800 Panasonic DX800
Panasonic DX800 [+]

A készülékház egyedülállóan vékony köszönhetően annak, hogy az integrált audiorendszert úgy ahogy van kihagyták belőle. A hangok megszólaltatását ehelyett egy külön, 40 wattos maximális kimeneti teljesítményű soundbarral oldják meg, amelyet direkt ehhez a tévéhez terveztek, és külön nem is lehet megvásárolni. Ez a hangprojektor külsejében, és színvilágában tökéletesen illeszkedik a fő egységhez, és diszkréten bebújtatható a képernyő alá.   Az áráról egyelőre még nem nyilatkozott a vállalat, de az szinte száz százalék, hogy nem lesz kifejezetten olcsó.

Panasonic DX800 Panasonic DX800
Panasonic DX800 [+]

Előzmények

Hirdetés