A Packard Bell is visszatéríti a Windows 8 frissítések árát

Az Acer után a Packard Bell is bejelentette, hogy visszatéríti a hivatalos Microsoft Upgrade Programon keresztül végrehajtott Windows 8 Pro-ra frissítés költségét, amennyiben az adott konfiguráció megfelel az akció feltételeinek. A promóció minden olyan alkalmas EasyNote notebookra, imedia vagy ixtreme asztali gépre és oneTwo All-in-One-ra vonatkozik, melyet eredetileg Windows 7 Home Basic, Windows Home Premium operációs rendszerrel vásárolnak 2012. október 1. és 2013. január 31. között – a promócióban résztvevő modellek megtekinthetők a gyártó honlapján.

A végfelhasználók online jelentkezhetnek a Packard Bell weboldalán keresztül, visszatérítésüket pedig egy a Packard Bell által megbízott ügynökségen keresztül fogják megkapni. A promócióra jelentkezni a Windows 8 általános elérhetőségi dátumától kezdve 2013. március 15-ig lehet.

Amikor a jelentkezési oldal élessé válik, a Packard Bell PC vásárlóinak meg kell adniuk kapcsolati adataikat, Microsoft megrendelésszámukat, Packard Bell termékük sorozatszámát, és csatolniuk kell a Microsoft e-mailjét a frissítés elvégzésére vonatkozóan (például képernyőmentés vagy szkennelt dokumentum), valamint a PC/notebook vásárlásról szóló számlát is.

Azóta történt

Előzmények