Vékony "hifi toronnyal" jelentkezett az Onkyo

A vékony készülékházba gyömöszölt, CD lejátszóval is megtámogatott kompakt audiorendszerek már jó néhány éve megjelentek, és a jelek szerint van is igény ezek iránt, hiszen egyre több ilyen jellegű készülék található meg az e téren aktív cégek kínálatában.

Onkyo CBX-200
Onkyo CBX-200 [+]

Az Onkyo is ezen vállalatok közé tartozik, amit tökéletesen alátámaszt, hogy egy újabb, ebbe a termékcsaládba tartozó modellt dobnak piacra július közepén 285 dolláros áron. A mindössze 8,3 centiméter vastag, 19,1 centiméter magas és 47,5 centiméter széles, 2,5 kilogramm tömegű CBX-200 figyelemfelkeltő dizájnt kapott, amiről biztosan meg fognak oszlani a vélemények. A 2x20 wattos maximális kimeneti teljesítményt produkáló torony az MP3 fájlokat tartalmazó írt vagy újraírt CD lemezekkel is elboldogul, de rendelkezik beépített dokkolóval, támogatja a vezeték nélküli Bluetooth technológia használatát, és képes az USB porton keresztül rádugott adattároló eszközökön található fájlok megszólaltatására is, amennyiben azok MP3 vagy WMA formátumúak.

Onkyo CBX-200
Onkyo CBX-200 [+]

Az AM/FM tunerrel ellátott, tehát rádiózásra is használható készülékből nem hiányoznak az előre programozott hangszín beállítások, és a mély hangok erőteljesebb megszólalását szavatoló Bass X-Bass funkció is aktiválható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Előzmények

Hirdetés