Hirdetés

Veletech Moddingverseny: teljes a mezőny!

Mához pontosan egy hónapra, április 9-én rendezzük a tavaszi Veletechet. Ezúttal újra a Millenáris lesz a helyszín és újra családiasabb, önálló, PlayIT-től független formában. Hagyományos műsora a Veletechnek a VMV, tehát a Veletech Moddingverseny, ezt idén is megtartjuk, két kategóriában. A hazai moddereknek jobban fekszik a casecon ágazat, ebben nagyobb szabadságot kap a fantáziájuk, hiszen alapjaitól egyedileg épített gépekről van szó. A nemzetközi versenyeken is sikerrel szereplő arcok mellett szép számmal akadnak újoncok is.

Casecon versenyzők:

A casemod kategória, amiben az átalakított gyári házak szerepelnek idén egy kicsit szerényebbnek ígérkezik, de azért itt is minőségi alkotásokra lehet számítani. Erre garancia a mezőny, aminek majdnem minden tagja kipróbálta már magát korábbi Veletech Moddingversenyeken.

Casemod versenyzők:

A mezőnyből több mod még csak építési fázisban van, készítőiknek kitartást én minél kevesebb melléfogást kívánunk! Találkozunk április 9-én a Millenárison! (van már jegyed?)

 

Azóta történt

  • Veletech Moddingverseny előzetes: Pip-Boy

    Három hét múlva startol a Veletech, sok érdekes mod mellett a Fallout játékok jellegzetes kézi számítógépét is meg lehet majd nézni.

  • Veletech: Moddingverseny

    Rengeteg képet és rövid videót mutatunk az átalakított számítógépekről, illetve eláruljuk az eredményeket is.

Előzmények

Hirdetés