Többplatformos pendrive érkezik a Team Group műhelyéből

Hirdetés

A Team Group bejelentette a MoStash WG02 jelzésű pendrive-ot, amelynek a különlegessége, hogy a PC-k és a Macek mellett használható az iOS operációs rendszert futtató eszközökön. Ezt a kétféle interfésszel érték el a tervezők, hiszen a dizájnos terméken van egy USB 3.0-s és egy Lightning aljzat is.


[+]

A MoStash WG02-es pendrive ráadásul úgy is összeilleszthető, hogy egyfajta tartóként szolgáljon az Apple iPhone-ok és iPodok esetében, így kényelmesebbé téve az olvasást. A kialakítás miatt ez az iPaddel is lehetséges, de a tablet tömege miatt ezt a használati formát Team Group nem ajánlja.

A 22 x 67,2 x 26,1 mm-es kiterjedésű, 72,6 grammos pendrive kompatibilis az összes USB csatlakozóval rendelkező PC-vel és Mac géppel, illetve a Lightning aljzaton keresztül csatlakoztatható az Apple iPhone 6s Plus, 6s, 6, 6 Plus, 5s, 5c, 5, illetve az iPad Pro, Air 2, Air, mini 4, mini 3, mini 2, mini, valamint az iPod Touch hatodik és ötödik generációs modelljéhez.

A 32, 64 és 128 GB-os kapacitást kínáló Team Group MoStash WG02 szállítása hamarosan megkezdődik, az ajánlott fogyasztói árakról azonban nincs információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés