Lesz idén Philips OLED tévé

A Philips a 2016 első félévben érkező modellek bemutatására hivatott brüsszeli eseményén jelentette be, hogy az idei évben piacra dobja első OLED televízióját. A tévéről egyelőre még semmilyen konkrétumot nem árultak el azon kívül, hogy 55 hüvelykes, lapos, tehát nem ívelt készülék lesz.

Philips OLED tv
Philips OLED tv (forrás: Flatpanels HD) [+]

Szinte 100%, hogy az LG által gyártott panel kerül majd bele, és nagyon meglepő lenne, ha nem Ultra HD felbontású lenne, valamint nem támogatná a HDR tartalmak megjelenítését. Az integrált képjavító-képmódosító elektronika természetesen saját fejlesztésű, de egyelőre az még nem tiszta, hogy megkapja-e az Android TV smart platformot. A pletykák szerint 2016 szeptemberében, a berlini IFA-n mutatkozik majd be a nagyközönség előtt, tehát a karácsonyi szezonban már meg lehet vásárolni.

Azóta történt

  • Játékkonzolokat csinálna a Philips a tévéiből

    Az Android TV platformra épülő tévéken jó pár neves program elérhető lesz közvetlenül, és csökkentették az input lagot is.

  • Űrséta Budapesten

    Még pár napig látogatható az a kiállítás, ahol bárki az űrhajósok bőrébe bújhat, és OLED tévéken tekintheti meg a NASA által készített 4K HDR filmet az űrről.

Előzmények

Hirdetés