Hirdetés

Ígéretesnek tűnő Philips projektor, ami akár a tévét is kiválthatná

A projektor szegmensben a Philips márkanevet birtokló Sagemcom március környékén dobja piacra majd várhatóan 1600 eurós áron a Screeneo család legújabb tagját. A HDP2510 a korábbi modellekhez hasonlóan ultra rövid vetítési távolságú, ami azt jelenti, hogy 10 centiről 50 hüvelykes kép létrehozására képes, 44 centiméter esetén pedig ez az érték 120 hüvelykre nő.

Philips HDP2510
Philips HDP2510 [+]

Ez pedig azt jelenti, hogy tökéletesen alkalmas lehet egy televízió kiváltására, hiszen annál nem foglal sokkal több helyet, és nem készteti kényelmetlen kompromisszumok megkötésére a felhasználót. Az elődöktől eltérően már képes a Full HD felbontás megteremtésére, a maximális fényárama 2000 ANSI lumen, a legnagyobb dinamikus kontrasztaránya pedig 150 000:1.

Philips HDP2510
Philips HDP2510 [+]

Megkapta a NaturaColor fantázianevű techológiát, amely állítólag természetes árnyalatokat garantál, a FlowMotion pedig az elmosódásmentes mozgásmegjelenítésért felel. Ellátták HDMI, D-Sub és digitális audiocsatlakozóval, az USB porton keresztül pedig rádughatóak külső adattároló eszközök, amelyről médiafájlok juttathatóak el az integrált médialejátszó alkalmazásra. A szokásoknak megfelelően ebbe is az átlagosnál komolyabb, egészen pontosan egy 2.1 csatornás, 26 wattos maximális névleges kimeneti teljesítményű hangrendszer került.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés