Carbon sorozatú alaplapduóval frissít az MSI

Az MSI bejelentette az új Carbon sorozatát, amelyre első körben két alaplapot építenek. Az olvasóink számára az X99A GODLIKE GAMING és a Z170A GAMING PRO ismerős lehet, hiszen mindkét alaplap képességeiről beszámoltunk a linkelt hírekben, és tulajdonképpen ezek a modellek egészülnek ki a Carbon Edition jelzéssel.

MSI X99A GODLIKE GAMING Carbon Edition
MSI X99A GODLIKE GAMING Carbon Edition [+]

A korábbi modellekhez képest a Carbon verziók a specifikációkat tekintve nem igazán változtak, így a fentebb linkelt hírekben leírt technikai adatok igazak az új alaplapokra is. A változások inkább a külsőségeket érintik, így az MSI az új modellekkel elsődlegesen a moddereket akarja megfogni. Ennek az alapja a már ismert Mystic Light funkció lesz, amelynek hála a teljesen fekete alaplapokat misztikus fényű LED-ek díszítik. Ez azonban már nem az eredeti, hanem egy új Mystic Light fejlesztés, ami 2048 helyett 16,8 millió színt képes megjeleníteni, ráadásul szokás szerint megválasztható a pulzálás stílusa, vagy akár kérhető statikus világítás is, de akár ki is kapcsolható az egész.

MSI Z170A GAMING PRO Carbon Edition
MSI Z170A GAMING PRO Carbon Edition [+]

A Mystic Light funkció vezérlését továbbra is egy alkalmazással lehet elérni a PC-n, de akár egy ultramobil eszközön is konfigurálható a rendszer. Mindemellett az alaplapok hűtőbordái karbonszálakat is kaptak, és ebből jön a Carbon Edition jelzés is.

Az MSI X99A GODLIKE GAMING Carbon Edition és a Z170A GAMING PRO Carbon Edition modellek szállítása az elkövetkező hetekben kezdődik meg. Az új modellek ára még ismeretlen, de annyit megtudtunk, hogy valamivel drágábbak lesznek, mint az eredeti verziók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés