Hirdetés

Letisztult és ízléses házzal jelentkezik a Lian Li

A Lian Li bejelentette a PC-7N házát, amely a belépőszintre koncentrál, de ezen a ponton is a gyártó által képviselt mértéket figyelembe véve, vagyis a termékpozíciótól függetlenül azért igencsak prémium kialakítás házzal lesz dolgunk. Az ezüst és fekete színben érkező termék Mini-ITX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és két darab 5,25, illetve négy darab 3,5 vagy 2,5 hüvelykes rekeszt kínál. A kisebb fiókok természetesen rejtve vannak, továbbá ezek teljesen elkülönülnek, így egyenként kivehetők, illetve áthelyezhetők.

A 473 mm magas, 210 mm széles és 500 mm mély házba a hűvös levegőt az elöl elhelyezkedő két darab 12 cm-es ventilátor szállítja, míg a meleg levegőt a hátul felszerelt 12 cm-es szélgép vezeti ki a szabadba. Az I/O panel a ház tetején kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül két 3.0-s USB csatlakozóval rendelkezik.

Az újdonság a kisebb fiókok elhelyezkedésétől függően 25 vagy 37 cm-es VGA-kat és 17 cm-es processzorhűtőket fogad, illetve utóbbi egyszerűbb felszerelését biztosító kivágás is megtalálható az alaplaptálcán. Ezek mellett a 240 vagy 280 mm-es vízhűtők beszerelése is megoldható.

A Lian Li PC-7N ház szállítása már megkezdődött kereskedők felé, de a boltok polcaira csak a hónap végén kerülhet fel. A termék ára 99 dollár lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés