Hirdetés

Lenovo monitor érkezik a játékosok igényeire szabva

Hirdetés

A Lenovo is vágyhat egy kis szeletre a gamer monitorok piacából, ugyanis a legújabb Y27g típusú kijelzőjüket pontosan erre a piacra szánják. Ennek kiszolgálása érdekében egy 27 hüvelyk képátlójú, 1920x1080 képpont felbontású, 144 hertzes, nagy betekintési szöget (178/178 fok) kínáló ívelt (1800R) panelre esett a választásuk, ami nagy valószínűséggel a Samsungtól származik (egészen pontosan SVA típusú).


[+]

Mindezt megfejelték az NVIDIA G-Sync technológiával is a folyamatosabb megjelenítés érdekében, de ebből kifolyólag valószínűleg csak DisplayPorton keresztül lehet rá jelet továbbítani, HDMI egyáltalán nem lesz rajta. A USB 3.0-s portokat viszont nem hagyták le, ebből négyet is pakoltak rá, illetve fejhallgató kimenettel, sőt fejhallgató akasztóval is ellátják. Az állványra is odafigyeltek, így lehetővé teszi a minden irányban állíthatóságot.

A Lenovo Y27g várhatóan júniusban érkezik 549 dolláros áron, és előreláthatólag lesz belőle egy Razer néven futó, Chroma világítással szerelt kiadás, amiért 599 dollárt kell majd fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés