Ingyen játékkal csábítja a vásárlókat az EVGA és az MSI

Az EVGA és az MSI az NVIDIA és az AMD promóciói mellé amolyan extrákkal is szeretne kedveskedni, így mindkét vállalat úgy döntött, hogy bizonyos VGA-ikhoz ajándék játékot kínálnak.

Hirdetés

Az EVGA esetében a Bombshell című alkotás került előtérbe, amely mostantól minden GeForce GTX 950, 960, 970, 980, 980 Ti és Titan X jelzésű VGA-juk mellé jár majd, de csak egy rövid ideig. Ez azonban nincs meghatározva, így minden bizonnyal a készlet erejéig tart az akció.

A Bombshell a megvásárolt termék regisztrálása után tölthető le. Ez azt jelenti, hogy kódot senki se keressen a csomagban, azt ugyanis az EVGA küldi majd el. A felhasználónak mindössze a termék regisztrálásával kell törődnie, pontosan megadva az EVGA által igényelt adatokat. Fontos, hogy a megvásárolt terméknek hivatalos forgalmazótól, vagy magától az EVGA-tól kell származnia.

Az MSI már egy ismertebb címmel kedveskedik, amely az Assassins Creed Chronicles: India lesz. A vállalat a játék letöltésére feljogosító kódokat regisztráció után oldja fel a Radeon R7 360, R7 370 és R9 380 jelzésű VGA-kra vonatkozóan. Az akció gyakorlatilag az egész világra kiterjed Kínát kivéve.

Az Assassins Creed Chronicles: India című játékra vonatkozó, MSI által kínált promóció június végéig vagy a készlet erejéig lesz elérhető.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés