Hirdetés

Hasselblad modul a Moto Z-hez

Úgy tűnik, beigazolódik a régóta keringő pletyka, miszerint a Hasselblad nevével fémjelzett kamera modul érkezik a Moto Z-hez.

A nem rég bejelentett és már a Lenovo égisze alá tartozó Moto Z és a törhetetlen kijelzőt kapott Moto Z Force modellek egyik sajátossága, hogy különböző, úgynevezett MotoMods modulokkal lehet őket bővíteni, melyek különféle extra képességekkel ruházzák fel a telefont. A pletyka, mely szerint a Hasselblad egy komoly fényképezőgép modult fejleszt a Moto Z pároshoz, már régóta kering a neten, de eddig mindössze csak szóbeszéd volt. Most azonban, a hellomotoHK mikroblognak köszönhetően, úgy tűnik tényleg nem a levegőbe beszéltek korábban. A kiszivárgott képen egy igencsak impozáns képességekkel rendelkező kiegészítőt láthatunk, mely többek között 10x-es optikai nagyítást, xenon vakut, fizikai kioldó gombot és zoom kallantyút is rejt magában. Ezek mellett támogatja a nyersfájlokat, valamint egyszerű képmegosztást és automatikus mentési opciót is kínál.

Bár a Moto Z és Moto Z Force 13 és 21 MP-es kamerája is kapott optikai stabilizátort és utóbbi képes RAW képek rögzítésére is, azonban egy saját és nagyobb szenzorral dolgozó, 10x-es átfogást biztosító modulból mindenképpen profitálhatnának a mobilfotósok. Sajnos további információk nem állnak rendelkezésre, és bár a kép is csak renderelt, mindenképpen bizakodóak vagyunk, hogy hamarosan a Lenovo és a Hasselblad részéről is hallhatunk egy bejelentést.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés