MyAudio blog: színes és elegáns tablettokok több méretben

A hazai tabletpiac meghatározó márkája, a MyAudio, a különböző méretű táblagépek mellé többféle kiegészítőt is kínál. A hatalmas képernyő és a gyakran alkalmazott fém hátlap miatt meglehetősen sérülékenyek ezek a készülékek, így célszerű őket tokban szállítani, amiből a MyAudio kínálatába két új modell is érkezett.


[+]

A Design Bag kellemes, puha tapintású, szivacsos anyagból készített, úgynevezett sleeve tok, de az alaposan kipárnázott fajtából, amit cipzár biztosít. Kétféle méretben a 7, illetve 9,7-10 hüvelykes tabletekhez igazodik, a nagyobb hat, a kisebb kilenc divatos színárnyalatban kapható. Mintától függően a nagyobb változat 2490-2990 forintba, a kisebb 1990-2490 forintba kerül.


[+]

Héthüvelykes tabletekhez vagy éppenséggel e-könyv-olvasókhoz szabták a MyAudio kisebb Tablet Bag nevezetű tokját, mely egy elegáns mappára hasonlít. Ennek külső burkolatát bőrhatású anyag fedi, belül puha bélés védi a készüléket, mágneses zára révén pedig könnyen és gyorsan nyitható vagy zárható. A Tablet Bag négyféle színárnyalatban érhető el 2490 forintos áron.

Előzmények