Hirdetés

Bemutatkozott az MSI GX780-as notebookja

Az MSI pár hónapja, a CeBIT kiállításon harangozta be új gépei között a játékra szánt széria egyik legfrissebb tagját, a GX780-as notebookot. A G szériás modell végül ma mutatkozott be hivatalosan, így sok plusz infó is kiderült róla.

A laptop, bár hordozható, inkább a DTR vonalat erősíti, hiszen tömege 3,9 kilogramm, képernyője pedig 17,3"-es képátlójú. Ez utóbbi egyébként kétféle panellel is rendelhető: 1920x1080 vagy 1600x900 pixeles felbontásúval, melyek mindegyike LED-es háttérvilágítású.


[+]

A sportkocsira emlékeztető dizájn és a szálcsiszolt fémborítás alatt a 2 GHz-es Core i7-2630QM processzor dolgozik, ami mellé legfeljebb 16 GB DDR3 memóriát pakolhatunk, valamint két merevlemezt, melyek összkapacitása 1,5 TB lehet. A grafikus megjelenítésről az 1 GB saját memóriával ellátott GeForce GTX 555M gondoskodik, ami természetesen a DirectX 11-es API-t is támogatja. Emellett még számos multimédiás kiegészítője is van a notebooknak, mint például a Dynaudio 2.1-es, azaz mélynyomóval is ellátott hangrendszer, a rendelhető Blu-ray meghajtó, a HDMI kimenet, a HD webkamera, a kártyaolvasó és a két 3.0-s USB port. Nem hiányzik a Gigabit Ethernet, az N-es Wi-Fi és a 2.1-es Bluetooth sem, ahogy a 9 cellás, 7800 mAh-s akkumulátor is a gép része.


[+]

A gémer szériás vonal miatt egyébként billentyűzete sem hétköznapi. A SteelSeries klaviatúra háttérvilágtása 30 szín közül választható ki, nagyméretű Ctrl és Alt gombok kerültek rá, valamint egyszerre 10 lenyomott billentyű jeleit képes feldolgozni.

A bejelentés ellenére sajnos még nem derült ki a készülék ára, de még a megjelenésének időpontját is homály fedi egyelőre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés